Confidentialitate si prelucrarea datelor personale

Confidentialitate si prelucrarea datelor personale

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a echipei RECREATION Studio, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in România. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea nu ne asumam si nu putem accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

Cand vizitati site-ul web www.recreationstudio.ro, serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract, ne angajam sa nu dezvaluim nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale si nu vom transmite niciunui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul nostru.

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre RECREATION Studio pentru analize de marketing si administrare baza de date clienti, inclusiv pentru asistenta clienti, precum si pentru a va putea informa despre noile produse si servicii ale companiei noastre.

Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

In conformitate cu prevederile Legii 677/2001, RECREATION Studio, numita in continuare operator, prelucreaza date cu caracter personal, cu respectarea principiilor mentionate in continuare, in scopuri legitime.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza prin mijloace automate/manuale, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face cu respectarea urmatoarelor principii:

  • Operatorul de date cu caracter personal este notificat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in temeiul si in conformitate cu prevederile legale;
  • Scopul bine-determinat. Orice prelucrare de date cu caracter personal se face in scopuri bine determinate, explicite si legitime, adecvate, pertinente și neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate si ulterior prelucrate;
  • Confidentialitatea infirmatiilor.
  • Consimtamantul persoanei vizate. Orice prelucrare de date cu caracter personal, cu exceptia prelucrarilor care vizeaza date din categoriile strict mentionate in Legea 677/2001, poate fi efectuata numai daca persoana vizata si-a dat consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru acea prelucrare;
  • Informarea persoanelor se face de catre operatorul care prelucreaza datele personale ale persoanei vizate;
  • Protejarea persoanelor vizate. Persoanele vizate au drept de acces la datele care sunt prelucrate, de a interveni asupra acestora, de opozitie si de a nu fi supuse unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantei de judecata pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege care le-au fost incalcate;
  • Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel incat sa asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal procesate.

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE (reglementate de Legea 677/2001)

  • dreptul de a obtine de la operator, la cerere și in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care le privesc sunt sau nu prelucrate de operator;
  • dreptul de a obtine de la operator, la cerere și in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  • dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 677/2001;
  • dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca date care le vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare; in caz de opozitie justificata, prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza;
  • dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care le-au fost incalcate;

De asemenea, pentru a reclama nerespectarea drepturilor garantate de Legea nr. 677/2001 va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau/si instantelor de judecata.

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

  • Operatorul certifica faptul ca indeplineste cerintele minime de securitate a datelor cu caracter personal;
  • Operatorul utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si procedurilor de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare;
  • Personalul operatorului este instruit in ceea ce priveste securitatea si confidentialitatea datelor cu caracter personal care sunt prelucrate;
  • Accesul la computerele ce contin baze de date cu caracter personal este restrictionat cu cont/utilizator si parola;
  • Datele cu caracter personal nu vor fi instrainate sub nicio forma tertelor persoane straine de institutie, iar accesul la bazele de date este permis doar persoanelor autorizate in acest sens;
  • Pentru mai multe detalii si informatii orice persoana interesata se poate adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

Folosim fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta mai buna online si pentru a imbunatati acest site. Continuand sa utilizati acest site, va dati consimtamantul asupra utilizarii cookie-urilor. Politica de confidentialitate
Suna acum
Ne gasesti aici