RECREATION Studio

Aflat in mijlocul orasului, RECREATION Studio este locul unde vrei sa mergi atunci cand vrei sa iti strecori in program o ora doar pentru tine. O ora in care sa uiti de termene limita, de responsabilitati si griji. O ora in care sa te relaxezi si sa te reinventezi.

Te asteptam pentru o infuzie de energie pozitiva, o doza de relaxare si inca putina conversatie placuta, toate in timp ce te rasfeti cu noi servicii si produse de calitate.

Activam de peste 15 ani în domeniul frumuseții și ne place din ce in ce mai mult. Te asteptam sa experimentezi hairstyling, make-up, ingrijirea tenului,  a corpului si a unghiilor venind de la profesionisti renumiti in domeniu.

Misiunea noastra

Vrem sa pleci de la noi relaxata, rasfatata, mai increzatoare si simtindu-te frumoasa.

Valori

Profesionalismul cu care ne facem meseria, respectul pentru tine, clientul nostru, deschiderea pe care o avem spre inovatie si nou sunt valorile pe care punem pret zilnic in activitatea noastra.

Daca si tu vrei sa ne cunosti, te asteptam la o ceasca de ceai sau una de cafea sa vorbim despre tine. Si apoi sa ne lasi sa facem minuni cu parul, unghiile sau pielea ta!

Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ofertele special create pentru tine!

Folosim fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta mai buna online si pentru a imbunatati acest site. Continuand sa utilizati acest site, va dati consimtamantul asupra utilizarii cookie-urilor. Politica de confidentialitate
Suna acum
Ne gasesti aici