Coafor

Intelegem ca o tunsoare potrivita, o culoare vibranta care te avantajeaza sau o coafura care sa-ti complimenteze perfect personalitatea te pot face sa arati si sa te simti minunat.

Utilizam cele mai bune branduri profesionale de ingrijire care intregesc experienta unei culori sau unei coafuri bine realizata, pentru a avea un rezultat fantastic.

Echipa noastra profesionista de stilisti va colabora cu tine pentru a obtine aspectul dorit, tinand cont de forma fetei, de stilul de viata si de personalitatea ta. Punem expertiza noastra la dispozitia ta spre a-ti oferi imaginea unica pe care o doresti şi pentru a îmbunatati sanatatea, stralucirea si frumusetea parului tau.

Poti opta pentru o schimbare completa. Un par plin de culoare este o modalitate excelenta pentru a experimenta un look nou. Daca doar doresti sa adaugi un pic de culoare parului, putem evidentia aceasta alegere sub forma suvitelor ce vor da un touch fresh si modern parului tau.

Ombre si Baleyage pot fi deasemenea alegeri foarte inspirate, acestea fiind in trend si totdata elegante. Culoarea parului Ombre este mai intunecata la radacini si se deschide gradual spre varfuri sau putem crea suvite care arata natural folosind tehnica creativa a baleyage-ului. Stlistul nostru te va sfatui in alegerea produselor potrivite pentru a continua sa le folosesti acasa, acestea iti vor pastra culoarea parului pentru cat mai mult timp.

Coafor
Preturi Coafor
TUNS DAMA
65 lei
TUNS VARFURI DESPICATE – APARAT HAIR SPLIT ENDER TRIMMER
60 lei
TUNS GENTLEMAN
50 lei
TUNS BRETON
20 lei
COAFAT PERIE + PLACA / ONDULATOR
90 lei
COAFAT PAR SCURT / MEDIU&LUNG
60/80 lei
COAFAT SPECIAL / IMPLETITURA
150 lei
COAFAT MIREASA
450 lei
TRATAMENT CU KERATINA
de la 200 lei
VOPSIT JOICO / WELLA / ORO DEL MAROCCO
de la 140 lei
VOPSIT #MY DENTITY
de la 190 lei
SUVITE
de la 140 lei
DECOLORAT
de la 140 lei
OLAPLEX
de la 50 lei
PERMANENT
de la 325 lei
SPALAT ( SAMPON + CONDITIONER ) JOICO
de la 30 lei
SPALAT GENTLEMAN
15 lei
SPALAT ( SAMPON +MASCA REGENERANTA REVITALUX ) &CLIMAZON
50 lei
TRATAMENT JOICO 4 PASI & CLIMAZON
70 lei

Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ofertele special create pentru tine!

Partenerii Nostri

joico2
moroccanoil
mydentity
wella
orodelmarocco
olaplex
Suna acum
Ne gasesti aici