Criolipoliza

Ce este criolipoliza?

Criolipoliza este o procedura non-chirurgicala prin care este eliminată grăsimea localizată și reconturat profilul corpului. Rezultatele sunt obtinute extrem de rapid. Modalitatea de acțiune a acestui tratament presupune răcirea, în mod controlat și eficient, care duce la eliminarea țesutului adipos localizat (gusa, zona subtoracala (linia sutienului), abdomen, flancuri (solduri), coapse intern /extern, zona subfesiera, genunchi sau gambe.)

Cum se desfasoara operatiunea in sine?

Un dispozitiv cu rol vacuum, conectat la un altul în care este incorporat un soft special, aspiră pielea și stratul de grăsime de sub ea. Zona pe care se lucrează este adusă la o temperatură de pana la -10 grade Celsius în circa 4 minute. In aprximativ 30 de minute celule grase se inflamează, se despind de celelalte tesuturi si se dezintegrează. In 6-8 saptamani,celulele grase mor, iar organismul le elimină in mod natural, prin procese metabolice.

Cate kilograme se pot pierde in urma procedurii, cat tesut adipos?

Rezultatele difera de la un persoana la persoana, dar acestea sunt mereu peste asteptari si sunt cu adevarat spectaculoase.

Dupa o singura sedinta se poate schimba o marime la haine Dupa o sedinta de tratament, grosimea stratului de grasime se reduce cu 3-5 cm, ceea ce echivaleaza cu o pierdere de 25-35% din grasimea zonei tratate, poate chiar mai mult. Insa, procesul de metabolizare este diferit de la o persoana la alta si, evident, si rezultatele vor fi diferite.

Rezultatele incep sa fie vizibile la aproximativ 2 saptamani din momentul efectuarii sedintei, iar efectul maxim al se va observa la 6-7 saptamani de la efectuarea procedurii.

In 3 sedinte se pot pierde 2 masuri la fusta sau pantalon.

Se poate repeta? La cat timp si de cate ori?

Se poate repeta procedura pe aceeasi zona la 12 saptamani de la prima sedinta, dar nu mai mult de 3 sedinte ( pe aceeasi zona ) pe an. Se poate efectua tratament pe mai multe zona in cadrul aceleiasi sedinte, nu exista contraindicatii in acest sens.

Este dureroasa? Dar perioada de vindecare, cat dureaza si ce implica?

Criolipoliza nu doare, nici măcar senzație de frig nu va fi resimțită, nu rămân traume interne, vanatai sau cicatrice. Nu presupune vreo incizie sau anestezie. Poate aparea doar o ușoară roșeață a pielii, după încheierea procedurii. Rar, pot aparea mici echimoze ce pot persista cateva zile. Niciun fel de complicatii sau efecte adeverse nu vor exista.

Cu ce se diferentiaza aparatul din salonul nostru de celelalte aparate de pe piata?

Prin existența unui protocol și a unei tehnici de aplicare a terapiei peste alte apararate asemanatoare de pe piață:

Ø Este singurul aparat din tara care dispune si de cavitatie cu ultrasunet (cavitatia accelereaza procesul de topire al grasimii inainte de a face terapia de criolipoliza).

Ø Existența mai multor manipuli de dimensiuni diferite / nu doar unul singur (economisesti timp).

Ø Suprafata de vacuumizare a manipulilor este cu aproximativ 20%-40% mai mare decat a altor aparate de pe piata, ceea ce inseamna ca si cantitatea de grasime eliminata va fi mai mare cu minim 20%, motiv pentru care, din punct de vedere al costului, raportul pret-rezultat este mult mai eficient.

Ø Fiind un aparat extrem de performant, timpul de lucru este mai scazut; procedura dureaza 30 de minute/ zona vs 70 de minute/zona, cat dureaza la alte aparate.

Ø Manipulii pot lucra in acelasi timp (economisesti timp).

Ø Permite obţinerea de temperaturi instantanee în ţesutul adipos subcutanat de la – 6°C la -10° C (fata de -5°C la 8° C ca la cele obisnuite).

Ø Drenaj dupa procesul de cavitatie.

Ø Nu este dureroasa.

Ce am voie sa fac si ce nu post-procedura?

Nu este indicate saună, plaja sau sedintele la solar în primele 24 de ore de după închierea tratamentului.

Nu presupune perioadă de recuperare. Se recomanda ca pe zona tratata sa nu se efectueze nicio procedura mecanica timp de 2 saptamani de la efectuarea procedurii de criolipoliza, exceptie face masajul manual/impachetarea care poate fi efectuat/-a dupa 5 zile.

Cu ce metode de slabire se combina cel mai eficient criolipoliza?

Sedinta de criolipoliza poate fi precedata de 1-2 sedinte de cavitatie pe zona ce urmeaza a fi lucrata, pentru un efect si mai vizibil si mai poate fi combinata cu radiofrecventa corporala si/ sau lipomasaj, LPG Alliance si impachetari corporale.

Exista contraindicatii, persoane care nu au voie sa treaca prin aceasta procedura?

Persoanele prezentand urmatoarele categorii de afectiuni sau stari fiziologice nu pot urma o astfel de procedura:

Tulburari hepatice, coronariene sau gastrice, ulcer duodenal, tumori, boli infectioase, epilepsie, hipertensiune sau hipotensiune, diabet acut, febra, persoane cu ritm cardiac anormal (in afara valorilor 60-90), sarcina, alaptarea, menstruatia sau cezariana efectuata in ultimele 3 luni, cicatrici, zona de inflamatie sau de roseata pe pielea care se doreste a fi tratata, vene varicoase, dermatita, urticaria rece, crioglobulinemie, sindromul Raynaud, hipoproteinaemie, proteze metalice, pacemaker sau dispozitive intrauterine (sterilet), persoane cu varste foarte inaintate sau tineri sub 18 ani.

Daca persoana in cauza se ingrasa din nou, vor aparea semne inestetice unde a fost facuta criolipoliza? Dacă nu este respectat un regim de viață sănătos și dacă nu există mișcare, iar persoana se va îngrășa, efetele tratamentului se vor atenua, însă, odată cu îngrășarea nu va exista niciun semn inestetic ca urmare a ședințelor de criolipoliză efectuate anterior. De mentionat ca celulele eliminate in cadrul teapiei nu se vor reface insa, daca nu va exista un regim de viata echilibrat, acesta va conduce la refacerea unor noi celule de grasime.

De cat timp se efectueaza aceasta procedura in lume?

Lipoliza prin criogenie este o terapie de ultima ora si a primit aprobarea Comunitatii Europene si a FDA-ului American (Food and Drug Administration).

Pot apela si domnii la aceasta procedura?

Da, si domnii pot apela la criolipoliza.

Cand se scade temperatura, nu ingheata si celulele epidermei si cele ale muschilor? Nu apar degeraturi sau alte probleme la nivelul tesutului?

Nu apar niciun fel de astfel de probleme in urma criolipolizei, aparatul lucreaza numai la nivelului stratului de grasime, fara sa lezeze pielea sau organe din jur.

Evaluarea

Inainte de a lua decizia dea efectua procedura de criolipoliza, tehnicienii nostri vor face mai intai o evaluare amanuntita. Se vor analiza zonele vizate, stratul de grasime si se va determina tipul acesteia. In plus, vi se vor explica toate detaliile legate de procedura ( recomandari pre – și post – tratament, contraindicatii). Totodata iti vom propune si o schema de tratament care va contine numarul de sedinte si zonele pe care iti recomandam sa aplici terapia prin criolipoliza.

***Nu uita că aceste tratamente doar completează un stil de viață sănătos. Nu înlocuiesc exercițiul fizic și nici nu au eficiența scontată în lipsa unei alimentații corecte. Tratamentele corporale asigura un aspect neted al pielii, o remodelare a intregului contur corporal si o sculptare armonioasă a trupului. Pentru ca rezultatele obținute la salonulul nostru să te multumească pe termen lung, este nevoie o munca în echipă. Adică de crearea de obiceiuri sănătoase și menținerea lor. Așa cum ești obișnuită să ai manichiura mereu frumoasă și părul aranjat, așa trebuie să privești și tratarea celulitei – îți acorzi timp, din când în când, pentru a acționa împotriva ei și pentru ca tu să ai o piele frumoasă, fermă, netedă. La noi la salon beneficiezi de evaluarea corporală gratuită astfel că poți veni oricând să creăm, pentru tine, tratamente personalizate nevoilor tale corporale pentru ca rezultatele să te mulțumească pe deplin.

Folosim fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta mai buna online si pentru a imbunatati acest site. Continuand sa utilizati acest site, va dati consimtamantul asupra utilizarii cookie-urilor. Politica de confidentialitate
Suna acum
Ne gasesti aici