Laminare Gene si Sprancene

LAMINAREA GENELOR:

Procedura este destinata tuturor iubitoarelor de frumos care merg  pe o linie naturala si are scopul de ingrosare si curbare a genelor naturale, fara a mai fi nevoie de rimel sau extensii de gene.

Laminare se realizeaza cu ajutorul unor produse profesionale de inalta calitate, avand la baza componente naturale testate oftalmologic (vitamine, produsi organici si peptide) care inlatura orice risc de a dezvolta iritatii sau alergii ale ochilor. Fiind un tratament, acesta ofera genelor naturale culoare si curbare, flexibilitate si elasticitate, conturand forma ochilor.  In acelasi timp, datorita vitaminelor continute de produselor utilizate, tratamentul stimuleaza, grabeste creşterea genelor şi intareste rezistenta firelor de par.

LAMINAREA SPRANCENELOR:

Procedura de laminare a sprancenelor este un musthave in momentul de fata. Dacă tot tindem spre naturalețe, laminarea sprâncenelor este varianta perfectă pentru îngrijirea și hrănirea lor.

Cu ajutorul acestei tehnici, sprancenele dezordonate si neascultatoare vor deveni mai maleabile, iar firele o sa fie direcționate și fixate în sensul dorit de client, pentru o perioada de 6 saptamani.

Pocedura se executa in 1h-1h jumatate (depinde de gradul de dificultate al firelor), iar sprancenele nu trebuie tunse sau pensate inainte de a veni in salon. Are efecte indelungate, dar este recomandat sa fie repetata  la 4-6 saptamani, nu mai devreme.

Dupa procedura, 24h nu este recomandata spalarea, aplicarea produselor de make-up si atingerea, pentru un efect indelungat.

Laminare Gene
LAMINARE GENE SI SPRANCENE
LAMINARE GENE
200 lei
LAMINARE SPRANCENE
150 lei
PACHET GENE SI SPRANCENE
300 lei

Pretul pentru serviciul de laminare sprancene nu include si altfel de servicii ,cum ar fi pensat sau vopsit.

Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ofertele special create pentru tine!

Partenerii Nostri

neicha
Suna acum
Ne gasesti aici