LPG Alliance

Un produs revoluționar în domeniul esteticii corporale și faciale, este singurul procedeu care stimulează mecanic pielea, activând în mod natural metabolismul celular. Este 100% natural, deloc invaziv sau agresiv si acționează simultan pe două planuri: reduce stratul de grăsime și tratează pielea relaxată, fără să afecteză în vreun fel ecologia pielii și a corpului.

Are acțiune precisa și eficientă pentru orice tip de problemă : depozite de grăsime sau celulită, piele lăsată,. Spre deosebire de modelele LPG Alliance anterioare, în cazul versiunii M6 rezultatele cu adevărat excepționale sunt vizibile chiar după cea de-a treia ședință. Rezultă că un număr de 10-12 ședințe ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru ca rezultatele unui corp remodelat să fie evidente. Desigur, dacă există grijă și considerație și pentru un stil de viață echilibrat, o dietă sănătoasă și activitate sportivă moderată.

De trei ori mai eficientă decât tehnologia LPG anterioară, ea contribuie la:

  • reducerea cu până la 5,2 cm a taliei
  • diminuarea a 67% din celulita existenta
  • creșterea cu până la 71% a fermității pielii.

Practic, tratamentul LPG, acționează pe toate etapele de formare a celulitei.

Pentru prima dată în istoria LPG, două tehnologii patentate au fost combinate pentru rezultate fără precedent și un efect global asupra aspectului fizic prin tratamente simultane de slăbire și anti-îmbătrânire : rola motorizată și flapsul motorizat, împreună cu aspirația secvențială sincronizată, stimulează și mobilizează țesutul în adâncime, în toate dimensiunile, pentru un tratament mult mai placut și mai eficient:

  • grăsimea localizată este eliminată;
  • se produce colagen natural, elastină și acid hialuronic
  • pielea devine mai fermă, iar aspectul de coajă de portocală este diminuat.

Noul senzor de identitate a pielii Alliance nu mai limitează puterea tratamentului în funcție de calitatea țesutului, ci stimularea se adaptează cu precizie fiecărei caracteristici individuale a pielii. Ceea ce înseamnă că se poate lucra pe toate tipurile de țesut, chiar și cele cu o sensibilitate ridicată la durere. Astfel, unul dintre principalele avantaje ale noului LPG Alliance este reducerea durerii resimțite în timpul stimulării mecanice datorită combinației dintre role și flapsuri, a spațiului mai mare de lucru și a vacuumului secvențial, de această dată, și nu continuu.

În urma studiilor clinice efectuate, metoda LPG a fost aprobată de FDA (Food and Drug Administration din SUA), cel mai înalt for care evaluează eficiența și siguranța tratamentelor. În concluzie, este o metodă atestată medical pentru tratamentul celulitei.

Cat timp dureaza o sedinta si de cate sedinte este nevoie pentru a obtine rezultate vizibile?

O ședința LPG durează 40 minute iar numărul total și frecvența efectuării acestora se stabilește diferit și individual, în funcție de necesitățile și particularitățile fiecărei persoane în parte. Terapeutul este cel care, în urma unei evaluări, stabilește de câte ședințe este nevoie pentru tratarea problemei specifice, urmând apoi să se adapteze, pe parcursul tratamentului, în funcție de răspunsul organismului. Dar, așa cum am mai precizat, fiind vorba despre o versiune îmbunătățită, cu LPG Alliance rezultatele se vad chiar de la a 3a sedinta, iar 10-12 ședințe este, de obicei, numărul suficient recomandat pentru obținerea rezultatelor vizibile.

Cine poate apela la aceasta procedura si ce contraindicatii exista?

Majoritatea persoanelor pot apela la această procedură deoarece există foarte puține contraindicații, cum ar fi cancerul, tratamentul anticoagulant și cu corticoizi, infecții și răni ale pielii, tromboflebita, boli hematologice, sarcina.

*Tratamentele de remodelare corporală sunt complementare unei alimentații echilibrate și exercițiului fizic pentru a obține cele mai bune rezultate în lupta împotriva celulitei și a adipozităților localizate. Rezultatele sunt eficiente dar nu garantate și diferă de la persoană la persoană.

LPG FACIAL

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că stresul cotidian este cel mai responsabil pentru semnele de îmbătrânire de pe față. Soarele, tutunul și poluarea desenează pe ten, gât, decolteu și mâini riduri inestetice, pielea pierzându-și zi după zi elasticitatea. Chiar imediat după vârsta de 25 de ani, pielea începe să producă din ce în ce mai puține substanțe naturale.

LPG Cellu M6® acționează ca un fitness facial și are efecte de remodelare și anti-îmbătrânire chiar după prima ședință. Sinteza naturală a substanțelor din piele este stimulată de lamelele motorizate astfel că fibroblastele (celulele de întinerire) încep să producă elastină, colagen și acid hialuronic, pielea devenind suplă, fermă, densă, catifelată și hidratată, plină de strălucire.

Cate sedinte sunt necesare petnru a obtine rezultate vizibile ?

Cu LPG Alliance rezultatele devin vizibile imediat dupa prima sedinta, tenul fiind mai tonifiat, iar dupa a treia ședință:

  • pielea este redefinită si redensificată din interior
  • ridurile si liniile fine sunt vizibil reduse (87% ), fără ca expresia naturală a fetei să fie afectată
  • cearcanele și pungile de sub ochi sunt estompate
  • barbia dubla este eliminata : grăsimea facială este este topită, tenul este detoxifiat, recăpătându-și rozul său natural, sănătos.

Folosind diferitele setări ale capului de tratare LPG®, tehnica endermologie® stimulează adipocitele (celulele adipoase) pentru a elibera eficient grăsimea stocată acolo. Această tehnică ajută la redefinirea contururilor. Fata este vizibil mai slabă, iar proportiile sale sunt mai echilibrate.

***Nu uita că aceste tratamente doar completează un stil de viață sănătos. Nu înlocuiesc exercițiul fizic și nici nu au eficiența scontată în lipsa unei alimentații corecte. Tratamentele corporale asigura un aspect neted al pielii, o remodelare a intregului contur corporal si o sculptare armonioasă a trupului. Pentru ca rezultatele obținute la salonulul nostru să te multumească pe termen lung, este nevoie o munca în echipă. Adică de crearea de obiceiuri sănătoase și menținerea lor. Așa cum ești obișnuită să ai manichiura mereu frumoasă și părul aranjat, așa trebuie să privești și tratarea celulitei – îți acorzi timp, din când în când, pentru a acționa împotriva ei și pentru ca tu să ai o piele frumoasă, fermă, netedă. La noi la salon beneficiezi de evaluarea corporală gratuită astfel că poți veni oricând să creăm, pentru tine, tratamente personalizate nevoilor tale corporale pentru ca rezultatele să te mulțumească pe deplin.

Folosim fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta mai buna online si pentru a imbunatati acest site. Continuand sa utilizati acest site, va dati consimtamantul asupra utilizarii cookie-urilor. Politica de confidentialitate
Suna acum
Ne gasesti aici