Masaj / Impachetari

Relaxati-va si eliberati acele tensiuni zilnice cu un masaj ce va infrumuseta pielea. Muschii tensionati vor fi relaxati iar organismul va fi incurajat sa elibereze toxinele daunatoare prin tehnici de masaj orientate spre imbunatatirea sanatatii fizice si a bunastarii emotionale.

Un masaj corporal complet atenueaza tensiunea si durerea musculara, relaxeaza muschii si stimuleaza atat circulatia cat si intreg sistemul imunitar. Pentru un confort maxim, alegeti nivelul dorit de presiune, de la un masaj puternic la o experienta blanda.

Masajul in sarcina

Imbunatateste functionarea muschilor si articulatiilor, imbunatateste circulatia si tonusul general al corpului si amelioreaza oboseala mentala si fizica. Este un masaj avansat de specialitate conceput pentru a ajuta la reducerea celulitei.

Masajul anticelulitic

Imbunatateste functionarea muschilor si articulatiilor, imbunatateste circulatia si tonusul general al corpului si amelioreaza oboseala mentală si fizica. Este un masaj avansat de specialitate conceput pentru a ajuta la reducerea celulitei.

Masajul de relaxare

Masajul de relaxare este, pe scurt, un rasfat. Scopul sau principal este de a ne scapa de stres si de a ne ajuta sa avem o stare de bine, dar, in acelasi timp, poate calma anumite dureri si rezolva probleme de sanatate.  Acest lucru duce la imbunatatirea calitatii somnului. Relaxeaza muschii incordati si atenueaza contractiile musculare. Imbunatateste circulatia sanguina si limfatica, iar corpul este ajutat sa elimine toxinele.

Masajul Lomi Lomi

Lomi Lomi ofera o experienta unica prin tehnica deosebita a miscarilor efectuate de terapeut. Acestea sunt curgatoare, ample, ca un val.

Acest tip de masaj stimuleaza circulatia sanguina si ajuta organismul sa se detoxifieze, dar stabileste si un flux limfatic mai bun. Durerile la nivelul intregului organism sunt eliminate, organismul se va revitaliza si isi va instala o senzatie de pace si bunastare. Masajul Lomi Lomi este recomandat pentru durerile de ceafa, de umeri si de spate. El face minuni in cazul migrenelor si a insomniilor, dar si atunci cand te confrunti cu probleme legate de anxietate, oboseala, migrene, insomnie, probleme respiratorii sau circulatorii.

Impachetari

Impachetarile in patura termica functioneaza pe principiul efectului de sauna, inducand un proces de transpiratie si de ardere foarte rapida a grasimilor. Acesta consta in invelirea pacientei intr-un material impermeabil, care se incalzeste la temperaturi de 45˚-60˚ C. Datorita incalzirii, corpul elimina toxinele si porii pielii se dilata permitand intrarea efectiva a principiilor active. Termocuverta reprezinta tratamentul de inceput al oricarei terapii de scadere in greutate.

Imbunatateste sistemul limfatic fiind adjuvant in tratamentele de scadere a greutatii corporale, are rol de drenaj, dilata porii, permitand o maxima permeabilitate a principiilor active, imbunatateste aspectul pielii, eliminind toxinele si substantele reziduale.

Protocolul de urmat depinde de necesitatile fiecarui pacient, recomandam in prima faza 2-3 sedinte pe saptamana, urmand ca numarul sedintelor sa se ajusteze, in functie de evolutie.

Masaj si Relaxare
Preturi Masaj si Termocuverta
MASAJ GENERAL RELAXARE / ANTICELULITIC FEMEI 50'
80 lei
MASAJ PARTIAL 30'
45 lei
MASAJ BARBATI 50'
90 lei
MASAJ DEEP TISSUE 50’
90 lei
MASAJ TERAPEUTIC-CERVICAL 50’
85 lei
MASAJ GRAVIDE 50’
80 lei
IMPACHETARI TERMOCUVERTA
1 SEDINTA 50’
55 lei
ABONAMENT 5 SEDINTE
250 lei
ABONAMENT 10 SEDINTE
450 lei

Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ofertele special create pentru tine!

Partenerii Nostri

yamuna
Suna acum
Ne gasesti aici